Our Story

Assymo Tuinconstructies & Schrijnwerkerij.


Welkom bij Assymo, waar we trots zijn op het leveren van hoogwaardige houtbewerkingsproducten en -diensten.

Assymo heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise, we hebben ons ontwikkeld tot een van de grootste en meest gerenommeerde schrijnwerkerijen in de regio.

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, waaronder op maat gemaakte bijgebouwen, tuinhuizen, carports, poorten, ramen, deuren, overkappingen, terrassen en ander maatwerk.

Onze getalenteerde en ervaren vakmannen werken met een verscheidenheid aan houtsoorten en materialen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We hechten veel belang aan kwaliteit en precisie en gebruiken geavanceerde technologie├źn en apparatuur om ervoor te zorgen dat elk product dat we leveren voldoet aan onze strenge normen.

Bij onze schrijnwerkerij hebben we een sterke focus op klanttevredenheid en geloven we in een persoonlijke benadering bij elke klus die we uitvoeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw project, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte tuinkast, een bijgebouw in totaalconcept voor uw woning of een uniek stuk maatwerk, wij hebben de kennis en ervaring om uw visie tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.